Logo

Fenna van den Berg Coaching

Personal coach

Burnoutbehandeling / preventie

Rotterdam

Workshop Energiebalans en preventie

Workshop Energiebalans en preventie.

Naast een op een coaching geef ik trainingen en workshops gericht op Vitaliteit, Energiebalans en (burn-out) Preventie.

De workshops kunnen varieen van 2 uur tot een hele dag.

Ik bied een  intercatieve workshop waarbij mensen zichzelf toetsen hoe ze er voorstaan qua energie en wat zij zelf kunnen doen om hun vitaliteit te verbeteren.

De workshops zijn geschikt voor kleine en grote groepen en worden op maat gemaakt, daarbij wordt rekening gehouden met het soort bedrijf en de specifieke wensen. 

Doelstelling van de workshop:

Gebrek aan tijd en energie heeft vaak zijn oorsprong in het (vastzittende) denk en gedragspatronen waarvan men niet zo goed weet hoe dat moet veranderen.  Er is inzicht nodig  om tot duurzame gedrags veranderingen te komen. We willen de deelnemers bewust maken van wat hun gedachten en gedrag stuurt en hun verworven inzichten laten omzetten in concrete doelen op verschillende leefgebieden voor het duurzaam vergroten van hun vitaliteit. De deelnemers zullen inzicht krijgen in hun energie, op welke levens gebieden is de enerie in balans waar kan dit verbeterd worden. Ze zullen op een leuke manier geconfrontered worden met hun gedrag en vooral de motivatie vinden om dit zelf te veranderen.

Deelnemers zullen:

* Kritisch  kijken naar hun gedrag en hoe vitaal ze leven. 

* Gaan inzien waar hun gedrag vandaan komt en hoe belemmerende gedachten en  overtuigingen dit gedrag in stand kunnen houden

* Hun kwaliteiten omschrijven, en bewust worden van hun valkuilen en hoe hiermee om te gaan. 

* Bewust worden van hun belangrijke waarden en hoe waarden samenhangen met energie.

* Formuleren van helpende overtuigingen en omschrijven van hun nieuwe wenselijke gedrag en hoe dit in de praktijk te realiseren is.